Naprapatia

Naprapaatti on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivoihin sekä toimintahäiriöihin. Yleisimmin vastaanotolle hakeudutaan niska-hartiavaivojen, selkäkivun tai raajanivelten kiputilojen vuoksi. Hoitomenetelmät pohjautuvat kansallisiin ja kansainvälisiin hoitosuosituksiin ja naprapatia on tutkitusti kustannustehokasta ja vaikuttavaa hoitoa.

 

Naprapaatti on Valviran rekisteröimä nimikesuojattu ammattihenkilö, joka on suorittanut korkeakoulututkinnon Suomessa, Ruotsissa tai Yhdysvalloissa. Tutkinto suoritetaan Suomessa 4 vuoden kokopäiväopiskeluna ammattikorkeakoulussa Kotkassa.

Hoitomenetelmät

NIVELEN MANIPULAATIO JA MOBILISAATIO

Nivelten käsittely eli manipulatiiviset hoitomuodot ovat tutkitusti tehokas hoitomenetelmä akuutin ja kroonisen kivun hoidossa. Kansan kielellä tämä on siis niksauttelua ja naksauttelua. Manipulaatiossa nivelen liikelaajuutta pyritään lisäämään nopealla liikkeellä, minkä tavoitteena on palauttaa nivelen normaalia toimintaa. Manipulaatiota käytetään selkäkivun sekä raajanivelten hoidossa. Tämä on turvallinen ja tehokas hoitomuoto, kun sen suorittaa siihen koulutettu ammattilainen. Naprapaatti tutkii aina asiakkaan huolellisesti ennen manipulaatiohoitoa. Nivelen liikelaajuutta voidaan tarvittaessa lisätä myös mobilisaatiolla, jossa niveltä liikutetaan ääriasentoon ilman nopeaa impulssia.

 

PEHMYTKUDOSKÄSITTELY eli hieronta ja venytykset vaikuttavat lihaksiin, faskioihin, hermoihin sekä verenkiertoon. Hierontaa voidaan käyttää lihasjännityksien purkamiseen sekä valmistavana hoitona nikama- ja nivelkäsittelylle.

 

HARJOITUSTERAPIA on tutkitusti merkittävä hoitomuoto mm. selkäkivun hoidossa. Asiakkaalle suunnitellaan sekä ohjataan harjoitteita yksilöllisesti. Toteutuksessa huomioidaan asiakkaan ikä, fyysinen aktiivisuus, harjoitteluolosuhteet (kotona vai kuntosalilla) sekä yksilölliset tavoitteet. Hoidon tehostamiseksi ohjataan 1-3 täsmäharjoitetta.

Hoitoajan varaaminen

Ajan voit varata netissä tai puhelimitse henkilökohtaisesta numerostani.

 

NETTIAJANVARAUS

 

AJANVARAUS LOIMAA

 

 

AJANVARAUS TURKU

 

 

PUHELIMITSE

 

0400 421 048

 

Copyright Tmi: Jani Niskakangas  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet