Hoitokäynti naprapaatilla

Alkuhaastattelussa selvitetään asiakkaan taustatietoja sekä vaivan/ongelman luonne mahdollisimman huolellisesti. Tämä ohjaa perimmäisen syyn arvioinnissa. Naprapaatin työssä korostuu taito tutkia ja hoitaa erilaisia kiputiloja, kuten niska-hartia, selkä, iskias, olkapäävaivoja sekä raajojen säteily– ja puutumisoireita.

 

Asiakkaan tilan selvittämistä jatketaan kliinisellä tutkimisella. Oireiden aiheuttajaa pyritään tarkentamaan ortopedisillä sekä neurologisilla testeillä, jossa tutkitaan tuki- ja liikuntaelimistön rakenteita sekä toimintaa (mm. niveliä, lihaksistoa ja hermostoa).

Hoitomenetelmät pohjautuvat kansallisiin ja kansainvälisiin hoitosuosituksiin. Nivelen mobilisaation ja manipulaation tavoitteena on lisätä nivelen liikelaajuutta sekä lievittää kipua. Muita hoitomuotoja ovat mm. erilaiset pehmytkudoskäsittelyt (hieronta, venytykset), sähköterapia sekä hermokudoksen mobilisointi. Lisäksi erilaisia teippauksia tai tukia voidaan käyttää hoidon tehostamiseksi. Lisätietoa hoitomuodoista naprapatia palkista.

Harjoitusterapia on myös osa hoitoprosessia. Tutkimisen ja hoidon vasteen mukaan asiakkaalle suunnitellaan sekä ohjataan harjoitteita yksilöllisesti. Toteutuksessa huomioidaan asiakkaan ikä, fyysinen aktiivisuus, harjoitteluolosuhteet (kotona vai kuntosalilla) sekä yksilölliset tavoitteet. Tällä tavoin tehostetaan kuntoutumista.

Hoitoajan varaaminen

Ajan voit varata netissä tai puhelimitse henkilökohtaisesta numerostani.

 

NETTIAJANVARAUS

 

 

AJANVARAUS LOIMAA

 

 

PUHELIMITSE

 

0400 421 048

 

Copyright Tmi: Jani Niskakangas  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet