Hoitokäynti naprapaatilla

Alkuhaastattelussa selvitetään asiakkaan taustatietoja sekä vaivan/ongelman luonne mahdollisimman huolellisesti. Tämä ohjaa terapeuttia perimmäisen syyn arvioinnissa. Naprapaatin työssä korostuu taito tutkia ja hoitaa erilaisia mekaanisia ja toiminnallisia häiriöitä, kuten niska-hartia, selkä, iskias, olkapäävaivoja sekä raajojen säteily– ja puutumisoireita.

 

Asiakkaan tilan selvittämistä jatketaan kliinisellä tutkimisella. Oireiden aiheuttajaa pyritään tarkentamaan ortopedisillä sekä neurologisilla testeillä, jossa tutkitaan tuki- ja liikuntaelimistön rakenteita sekä toimintaa (mm. niveliä, lihaksistoa ja hermostoa).

Hoitomenetelmät pohjautuvat kansallisiin ja kansainvälisiin hoitosuosituksiin. Nivelen mobilisaation ja manipulaation tavoitteena on lisätä nivelen liikelaajuutta sekä lievittää kipua. Muita hoitomuotoja ovat mm. erilaiset pehmytkudoskäsittelyt (hieronta, venytykset), sähköterapia sekä hermokudoksen mobilisointi. Lisäksi erilaisia teippauksia tai tukia voidaan käyttää hoidon tehostamiseksi. Lisätietoa hoitomuodoista naprapatia palkista.

Harjoitusterapia on myös osa hoitoprosessia. Kliinisen tutkimisen ja hoidon vasteen mukaan asiakkaalle suunnitellaan sekä ohjataan harjoitteita yksilöllisesti. Toteutuksessa huomioidaan asiakkaan ikä, fyysinen aktiivisuus, harjoitteluolosuhteet (kotona vai kuntosalilla) sekä yksilölliset tavoitteet. Tällä tavoin tehostetaan kuntoutumista.

Hoitoajan varaaminen

Ajan voit varata joko netin kautta, puhelimitse henkilökohtaisesta numerostani tai Lääkäriasema Joutsenen ajanvarauksesta.

 

NETTIAJANVARAUS

 

Siirry ajanvaraukseen

 

 

PUHELIMITSE 

Varaa aika0400 421 048

Varaa aika020 735 3030

(Lääkäriasema Joutsen)

Copyright Tmi: Jani Niskakangas  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia